Vispgrädde

Hur mycket vispgrädde finns det i en flaska med Reddi Whip? Hur många stavningsfriheter har man tagit sig ? Fast innehållet ser nästan exakt lika ut som rakkräm så bara måste vi ta reda på det. Vispgrädde i tryckbehållare har funnits i årtionden och det har vanligtvis använts för att toppa glass med. Därför tömde jag ut en stor flaska med vispgrädde i en halvliter med "Ben and Jerry's Cookie Dough Ice cream" -glass.
Det tog nästan 60 sekunder att tömma flaskan, och min glass simmade runt i sin fina toppning av vispgrädde! jag uppskattar volymen att vara ungefär 1.5 liter vispgrädde.
 

Flaskan hade lite av sitt drivmedel kvar när jag var färdig så jag bestämde mig för att försöka fylla mina lungor med den mystiska gasen.
Jag tror att hettan från de många fotoblixtarna gjorde mig lite omtumlad, eftersom jag började skratta för att ögonblicket senare plötsligt svimma!

Varken Mark eller jag minns att detta foto blev taget, men när vi fick tillbaka bilderna, såg vi att Mark hade försökt raka sig med hjälp av vispgrädden! Jag vill varna alla som arbetar i närheten av varma lampor att vara mycket försiktiga!1999 Cockeyed.com
Hem | Hur mycket finns det inuti andra saker? | skriv till Rob@Cockeyed.com | Senast uppdaterat Mars, 1999