EZ Cheese (Mjukost på sprayflaska)

Hur mycket "whiz" finns det i en flaska med Cheeze Whiz? Jag kallar det "whiz" därför att det orangefärgade innehållet kan under inga omständigheter vara ost! På torsdag morgon tog vi reda på det. Jag tog fram ett salt kex att "ostifiera" inför den stora festen som vi ska ha om en månad eller två. Jag gillar att att förbereda saker i god tid före. Jag använde Nabisco EZ Cheeze därför att det smakar bättre än Cheeze Whiz. Tyvärr så gör inte drivmedlet i flaskan osten luftig och fluffig, det bara trycker ut den som den är... som jag gjorde.

 Det blev bara en liten hög med ost när vi var klara. Flaskan med EZ Cheeze som innehöll 8 oz (ca 227 g) gav ungefär en kopp med klägg, som förresten motsvarar samma mängd vätska, 8 oz. En flaska innehåller tillräckligt med dekorativt orange virrvarr för ca 9 kex.    

Det började bli dags för lunch, så jag avnjöt en lätt "hors d'oerve" innan jag överförde dessa bilder till datorn. Jag kunde bara inte hejda mig från att äta en av dem innan festen.

Varning: Använd alltid skyddsglasögon när du jobbar med aerosol-mat. Spraya aldrig nära eld eller öppen låga.1999 Cockeyed.com
Hem | Hur mycket finns det inuti andra saker? | skriv till Rob@Cockeyed.com