Cheerios-flingor


Hur många flingor finns det inuti en förpackning med Cheerios?
Inspirerad av Leif's Fruit Loop Halsband köpte, jag en förpackning med Cheerios av mediumstorlek (15 oz [ca 425 g]) och började räkna dem.


Innan jag öppnade förpackningen så gjorde jag en snabb rundfrågning bland de närvarande. Hur många Cheerios skulle det finnas inuti? Jag gissade 890, Mike gissade 734, Ken gissade 662 och Antonia gissade 1200.

Vad tror du? Cheerios-flingor

Fastän det rent fysiska antalet intresserade mig så var jag samtidigt ivrig att få reda på hur långt ett halsband med cheerios skulle bli. Skulle jag få tillräckligt med halsband för att det skulle räcka till ett helt läger med missgynnade ungdomar ?

Jag dumpade ner innehållet i en skål och började räkna. Jag insåg snabbt att det skulle ta en evighet och kom upp med ett snabbare sätt att trä dem på snöret. Jag gjorde en 4 tum lång "nål" av en klädhängare av ståltråd och trädde den gång på gång genom flingorna.
Det var förvånansvärt effektivt. Jag använde klädpinnar av trä för att hålla reda på 50-tal och 100-tal av Cheerios.Det to ungefär 7 timmar att trä upp o:na på tråden. Jag tillbringade tiden framför TV:n och tittade på American Movie Channel.Det slutliga antalet var äntligen klart: fyratusen, åttahundra och två cheerios fanns i förpackningen.
Jag var förbluffad över att se att de flesta cheerios:arna var intakta cirklar och mindre än 40 söndriga bitar fanns (oddios).
Det här var MYCKET mera Cheerios än jag trodde, fast jag visste redan när jag räknat till 1000 att min uppskattning av antalet var helt fel.

Bara hundra Cheerios tog 18 5/8 tum av tråden (ca 47 cm).
Nästa dag efter jobbet hjälpte Jane, Brianna och Mike mig att lyfta ut cheeriosbandet ur huset för att mäta det. Bandet var ett halvt kvarter långt. Det var så långt att jag var tvungen att flytta måttbandet 3 gånger för att mäta hela. Det visade sig slutligen bli 73 fot, 2 5/8" långt (ca 23 m). äntligen, ett Cheerios-halsband som skulle passa Mr. T !

Den rekommenderade serveringslängden är ungefär en kopp Cheerios. Det är ungefär 5 fot (ca 1.5 m), så om du äter din längd i Cheerios så får du 50% av din rekommenderade dagliga dos av folinsyra.
Steve Pham hatade Cheerios eftersom de aldrig ger överraskningsleksaker med i paketen.


Senast uppdaterat 6:e November, 2000
1999 Cockeyed.com
Hem | Hur mycket finns det inuti andra saker? | skriv till Rob@Cockeyed.com | Senast uppdaterat Maj, 1999