Aluminiumfolie

Hur mycket aluminiumfolie finns det på en rulle? Tja, 200 kvadratfot, det kan man läsa direkt på förpackningen. Men vad gör man om man ska förpacka väldigt stora mängder mat i folie? Hur många rullar ska man då köpa? Vi visste inte, så på lördag öppnade vi en ny förpacking med aluminiumfolie och försökte täcka in hela min bil.
Vi kunde inte utnyttja foliens unika förmåga att få den att fastna genom att vika den runt föremålet i fråga, så vi var tvungna att använda tejp när vi började med motorplåten. Alla hjälpte till, Marc, Kara, Chuck, Mike, James och Ambur. Fast egentligen så hjälpte Kara inte till alls hon bara stod och hängde, och Leif försäkrar att han SKULLE HA hjälpt till, men han var tvungen att åka till jobbet.

Vi täckte försiktigt taket och sidorna på bilen, följt av stötfångarna och däcken. Mark var extra omsorgsfull med antennen och vindrutetorkarbladen. Det tog länge när alla drog aluminium från samma rulle. Denna upplaga av "Hur mycket finns det inuti" tog plats utomhus, där mitt delikata forskningsprojekt var exponerat för allmänhetens granskande blickar.
Jag tog tillfället i akt att göra reklam för cockeyed.com. Jag kanske borde utveckla lite reklammaterial om denna exponering fortsätter. Plötsligt blev det uppenbart varför Delorean sportbilar är en sån sensation: Bilen såg fantastisk ut! Jag skyndade mig att sträcka ut aluminiumfolien medan resten av gruppen började lägga upp planer på att försöka få upp bilen över 88 mph (ca 140 km/h) i det exakta ögonblicket som vi skulle tillföra 300 gigawatt elkraft till flödeskondensatorn. Vi hade tillräckligt med aluminium för att täcka bilens kropp samt trä av däcken. Med ungefär 5 kvadratfot för lite för att täcka sista däcket så blev vi utan folie. Vi hade ingen folie kvar för att bygga den aktermonterade "anti-spoilern". Vi borde ha använt en mindre bil. En trevlig 74'ans volkswagenbubbla skulle ha blivit trevligt intäckt i folie, skyddad från fågelskit och frostbett.
Hursomhelst så kom vi rätt nära vårt mål och du vet nu hur mycket som finns inuti. Jag kommer att lämna bilen förpackad i ett år, fylld med ovanliga ätbara saker och överlevnadsutrustning för millenniumkrisen. Jag kommer att använda bilen för att färdas över det torftiga bestrålade slättlandet sökande efter den dyrbara drycken, krigande mot kringströvande skaror av banditer med mitt armborst. Jag kommer att klara mig fint ... så länge som min kamera fungerar.

Epilog

äh, sjutton också !

1999 Cockeyed.com
Hem | Hur mycket finns det inuti andra saker? | skriv till Rob@Cockeyed.com | Senast uppdaterat Mars, 1999