Slagroom

Hoeveel slagroom zit er in een "Reddi Wip"bus? Hoeveel spellingsregels worden er in zo'n merk overtreden? Alhoewel dit bijna hetzelfde visuele effect geeft als scheershuim, moesten we het zeker weten. Slagroom wordt al tientallen jaren onder hogedruk verspoten, meestal op ijs, dus ik leegde een grote bus op een pint (ongeveer 0.568 liter) "Ben and Jerry's Cookie Dough(koekjesdeeg)"-ijs.
Het duurde bijna 60 seconden om de bus leeg te krijgen, en mijn ijs helemaal te overdekken met een coole laag slagroom. Ik schat het volume ongeveer op een quart (ongeveer 0.946 liter) slagroom.
 

Er zat nog wat overgebleven drijfgas in de bus nadat ik klaar was, dus ik probeerde mijn longen te vullen met het mysterieuze gas. Ik denk dat de hete lampen voor het foto's schieten me een beetje licht in het hoofd hadden gemaakt, omdat ik stom begon te lachen en daarna plotseling flauw viel!


Noch Mark, noch ik herinner het maken van deze foto, maar toen we de foto's terug kregen, vonden we uit dat Mark had geprobeerd om zich te scheren met slagroom! Ik raad iedereen die met hete lampen werkt extreme veiligheidsmaatregelen te nemen!1999 Cockeyed.com | Laatst geupdate op Maart 1999 | Dutch Translation by Niels Royers

Home | Hoeveel zit er in andere dingen?

email Rob@Cockeyed.com