EZ Cheese (spuitkaas, tja ik snap het nut ook niet)

Hoeveel "Whiz" zit er in een bus "Cheese Whiz"? Ik zeg "Whiz", want dat oranje spul is ZEKER geen kaas! Op donderdagochtend, leerden we de waarheid. Ik zette de zoutjes neer om te kaasificeren voor het grote feest over een maand of twee. Ik hou er ervan om dingen van te voren klaar te hebben. Ik gebruikte "Nabisco EZ Cheese" in plaats van "Cheese Whiz" omdat het beter smaakt. Helaas zorgt het drijfgas in de bus niet echt voor een spuiteffect, maar loopt het er traag uit...rustig wachten dus.

Er lag maar een klein bergje kaasvoedsel toen we klaar waren. Het acht ounce (ongeveer 240 gram) wegende busje bevatte ongeveer een kopje smurrie, wat trouwens 22,4 centiliter (8 vloeibare ounces) is. Een busje bevat genoeg decoratieve slinger voor ongeveer 9 crackers. 

 Het was bijna lunchtijd, dus ik genoot van een paar kleine hapjes voordat ik deze foto's naar de computer overzette. Ik kon het niet helpen om er stiekem een te nemen voor het feest!

Waarschuwing: Draag altijd een veiligheidsbril als je spuitbusvoedsel hanteert. Spuit nooit in de buurt van vuur of vlammen.1999 Cockeyed.com | Dutch Translation by Niels Royers

Home | Hoeveel zit er in andere dingen?

email Rob@Cockeyed.com